Intrebari frecvente

De ce intampin dificultati la imperecherea senzorilor ?

Unii utilizatori de telefoane cu LTE pot intampina dificultati la imperecherea senzorilor. inactivati LTE pana la finalizarea instalarii urmand ca sa reactivati LTE.

Cu ce telefoane functioneaza FOBO ?

FOBO functioneaza cu telefoane , tablete, etc care au sistemul de operare Android min 4.3 sau IOS min 7.1

Cat timp pot sa folosesc sistemul ?

Sistemele FOBO functioneaza cu baterii ( AA pentru unitatea interna si CR2032 pentru senzori ) . Acestea au durata de viata de pana la 2 ani in conditii de temperaturi pozitive. Operarea sistemului in conditii severe de temperatura poate reduce drastic viata bateriilor .

Cum ma asigur ca senzorii nu sunt furati ?

Sistemul are o facilitate menita sa descurajeze furtul . Astfel sistemul nu mai poate fi folosit in cazul in care este furat. de asemenea in pachet exista piulite antifurt si doua cheite speciale pentru a bloca mecanic senzorii .

FOBO functioneaza fara smartphone ?

Veti avea nevoie de un smartphone pentru a instala sistemul si a-i schimba setarile. Odata ce ati instalat sistemul acesta functioneaza si fara smartphone in cazul in care nu-l aveti la dvs. Unitatea interna va va alerta prin semnale acustice si vizuale in cazul in care aveti o problema cu presiunea

Functioneaza FOBO in orice conditii meteo ?

Sistemele FOBO sunt proiectate sa reziste in orice conditii meteo. Senzorii sunt certificati IP57 la apa si praf si sunt testati la socuri mecanice .

Ce se intampla daca schimb pozitia rotilor ?

Aplicatia FOBO este foarte usor de folosit. Pentru a identifica pozitia corecta a senzorilor va deplasati cu telefonul in jurul masinii si apropiati telefonul de fiecare senzori in conformitate cu instructiunile functiei „Tire Rotation ”

Daca mai conduce altcineva masina poate folosi sistemul FOBO ?

Puteti partaja sistemul cu pana la 100 utilizatori . Introduceti adresa acestora de email pe care o vor folosi pentru a se loga in contul lor astfel incat prin intermediul tehnologiei CrossPair aplicatia acestora se va sincroniza cu datele din server.

De la ce distanta pot citi presiunea ?

Senzorii trimit semnale prin tehnologia Bluetooth 4.0 . Acestia pot fi cititi pana la 30 m fara obstacole.

Senzorii afecteaza echilibrarea rotilor ?

Senzorii au masa de 10 grame . In urma testarii intense rezultatele au aratat o deviatie de maxim 5 grame pe aparatele de echilibrare. Aceasta deviatie este in general si marja de eroare a dispozitielor de echilibrare. O diferenta de 5 grame este considerata acceptabila astfel incat nu este necesar sa reechilibrati rotile dupa montarea senzorilor. Specialistii in anvelope confirma acest fapt .

Cel mai avansat sistem de monitorizare a presiunii si temperaturii  anvelopelor prin Bluetooth integrat cu telefonul sau tableta Android sau IOS

FOBO – SIGURANTA activa !

Cauta in tot website-ul

Shopping Cart